2 Ook de tijden van Kanye's Sunday Services - muzikale erediensten - lijken voorbij.
AFP Ook de tijden van Kanye's Sunday Services - muzikale erediensten - lijken voorbij.

Exclusief voor abonnees

“Ik ben de nieuwe Mozes”: carrière van Kanye West lijkt definitief begraven na reeks nieuwe tweets

“Ik ben de nieuwe Mozes. De man die zijn volk van de slavernij kan redden.” Twitterend Amerika was vorige nacht ooggetuige van de mentale ondergang van voormalig wonderkind Kanye West (43). Fans op sociale kanalen twijfelden tussen knuffels en hoongelach, maar bij de boodschap 'Ik ben de tweede rijkste Afro-Amerikaan' leek de bodem bereikt. De koning is nar geworden. "Help die man", smeken de fans.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Annemie Declerck

    Als men ooit interviews gezien heeft met Kanye, komt hij verrassend intelligent uit de hoek en, in tegenstelling tot andere rappers, komt hij uit een well educated family. Maar onbehandelde bipolaire stoornis kan iemands leven om zeep helpen. Bij manische periode zijn delusions of grandiosity een veel voorkomend symptoom.

  • Biot Aline

    Almachtsillusies hebben is een geestesziekte, dat is zeker. Hij is ook helemaal niet bipolair maar gewoon niet al te snuggere jongen.

Lees meer