3 Op de set in Costa Rica, in 2009.
bruno Op de set in Costa Rica, in 2009.

"Johnny Depp geeft belachelijk veel geld uit"

Johnny Depp ligt overhoop met zijn voormalige managers. De acteur claimt dat zijn vertegenwoordigers zijn geld hebben verkwist, maar zij slaan terug. Johnny zou ver boven zijn stand leven en bijna 2 miljoen euro per maand erdoorheen jagen. Een inkijkje in zijn buitensporig uitgavenpatroon.

- Een kasteel in Frankrijk, privé-eilanden in de Bahamas, meerdere villa's in Hollywood, een paar penthouses in Los Angeles en een paardenfokkerij in Kentucky: Depp spendeerde in de afgelopen jaren bijna 70 miljoen euro aan veertien huizen.

- 16,6 miljoen euro voor de aanschaf en renovatie van een 45 meter lang jacht en miljoenen voor de aankoop en het onderhoud van 45 luxe-auto's.

- Tientallen miljoenen aan een uitgebreide en extreem waardevolle kunstcollectie, waaronder werken van Andy Warhol en Gustav Klimt.

- Nog eens miljoenen aan collectorsitems van iconen als Marilyn Monroe en Marlon Brando. De collectie is zo uitgebreid dat er een pand van twaalf verdiepingen hoog voor nodig is op alles op te slaan.

- 278.000 euro per maand (!) aan exclusieve wijnen.

- 185.000 euro per maand aan privéjets.

- 139.000 euro per maand voor 24 uur per dag, zeven dag per week persoonlijke beveiliging.

3 Depp kocht in 2012 een villa in Hollywood voor ruim 4 miljoen dollar.
bruno Depp kocht in 2012 een villa in Hollywood voor ruim 4 miljoen dollar.
3
bruno

Lees meer