Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan een nieuwe kans willen geven.
AP Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan een nieuwe kans willen geven.

“Khloé Kardashian en Tristan vormen 100% zeker opnieuw een koppel”

Volgens ingewijden staan Khloé Kardashian (35) en Tristan Thompson (28), na zijn overspel, niet alleen weer op goede voet met elkaar, maar zouden ze ook hun relatie een nieuw leven willen inblazen. Dit meldt Radar Online.

Khloé en Tristan ging in februari uit elkaar nadat bekend raakte dat Tristan het iets te gezellig had gemaakt met Jordyn Woods, toentertijd nog de beste vriendin van Khloé’s jongere zus Kylie. Een aantal maanden daarvoor had de NBA basketballer Khloé ook al bedrogen toen ze op het punt stond te bevallen van hun dochtertje True (1). “Khloé en Tristan zijn 100% zeker weer samen, hij slaapt daar altijd als hij in de stad is. Dat wordt geheim gehouden omdat Khloé bang is dat mensen haar zullen veroordelen. Maar ze houdt nog steeds van hem, ook al heeft hij haar als shit behandeld,” aldus een bron. “Haar familie is ervan op de hoogte. Ze hebben geen hekel aan hem maar wel aan de manier waarop hij haar behandeld heeft.”

Afgelopen week postte de Kardashian-telg een boodschap op Instagram waarin ze het belang van vergiffenis onderstreepte. “Ik koester geen enkele negatieve gevoelens naar wie dan ook toe. Daarvoor is het leven te kort. Ik kies ervoor om niet met wrok rond te lopen, omdat ik een gelukkig en rustig leven wil leiden. Ik zie vergiffenis juist als een kracht en niet als een zwakte. Iedereen maakt fouten en als we geluk hebben leren we daarvan”, klonk het toen. 

Tristan maakte er de laatste maanden geen geheim van dat hij Khloé graag terug wilde. Khloé daarentegen liet altijd verstaan dat ze het onmogelijk achtte dat ze Tristan ooit nog kon vertrouwen. Als de geruchten kloppen, lijkt het erop dat haar gevoelens voor hem toch te sterk zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer