Melissa Benoist
EPA Melissa Benoist

‘Supergirl’-ster Melissa Benoist beschuldigt ex van mishandeling in emotionele video

Actrice Melissa Benoist zegt in een video op haar Instagram dat ze slachtoffer is geweest van huiselijk geweld. De ‘Supergirl’-actrice vertelt in de veertien minuten durende opname niet wie de dader was.

In de video vertelt Melissa onder meer over een incident waarbij haar ex-partner een telefoon in haar gezicht gooide, en daarmee haar neus brak en oog beschadigde. Omdat ze de volgende dag opnames had, verzonnen haar toenmalige partner en de actrice een verhaal om haar verwondingen te verklaren. Ze zegt ook audities en werkaanbiedingen te hebben afgeslagen, omdat haar ex niet wilde dat ze scènes opnam waarin ze met andere mannen zoende of flirtte.

De actrice noemt geen naam in de post, maar vertelt wel dat de man om wie het gaat jonger was dan zij. Op social media werd daardoor al snel een link gelegd naar haar ex-man Blake Jenner. De acteur uit onder meer ‘Glee’ en Netflix-serie ‘What/If’ is vier jaar jonger dan zijn voormalig echtgenote. Een woordvoerder van Melissa wilde woensdag tegenover onder meer The Wrap niet bevestigen of ontkennen dat het om Blake gaat.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer