Dieter Bacquaert

'Temptation'-Pommeline geeft dan tóch toe: "Ja, ik ben verliefd op Fabrizio"

Vorig week kwam bij ons aan het licht dat Pommeline gevallen is voor kleurplaat Fabrizio. Dat zou ze toen zelf gezegd hebben in een vlog met haar plastische consulente, Diana Gabriels. Pommeline ontkende echter in alle talen. Maar intussen staat de bewuste vlog weer online, en spreken de beelden voor zich: "Ja, ik ben verliefd op Fabrizio", zegt Pommeline daar zelf in.

Er was de afgelopen week veel te doen rond ‘In Bad met Pommeline’, een vlog van de Nederlandse Diana Gabriels, de plastisch consulente van Pommeline. Daarin zou de verleidster immers verteld hebben dat ze verliefd is op een ander, maar die versie werd meteen offline gehaald, en vervangen door een kortere versie. 

“Pommeline heeft mij inderdaad verteld dat ze opnieuw verliefd is, en het klopt dat die vlog is aangepast. Die fragmenten wou zij liever verwijderd zien”, zei Diana ons toen. Na wat aarzelen gaf ze ook antwoord op de vraag of Pommeline gevallen is voor verleider Fabrizio. “Ja, het gaat inderdaad om Fabrizio”, bevestigde Diana. 

Pommeline bleef in de media echter haar onschuld uitschreeuwen. "Wat mijn plastisch chirurge ook beweert: Fabrizio en ik zijn géén koppel", zei ze deze week nog in Dag Allemaal. Maar door de originele versie van de vlog weer online te plaatsen, wil Diana bewijzen dat ze de waarheid sprak.

De beelden laten weinig aan de verbeelding over. In de vlog kijkt Pommeline samen met Gabriels naar de eerste aflevering van 'Temptation Island'. Zij wordt plots overmand door emotie: "Ik vind het moeilijk om daarnaar te kijken", zegt Pommeline in tranen

"Is het omdat je verliefd bent geworden op hem, maar nog steeds houdt van Merijn?", vraagt Diane. Waarop Pommeline al snikkend bevestigt dat ze gevoelens heeft voor Fabrizio. "Het is daarom dat ik zo weinig zeg over hem, omdat ik dat wat raar vind." Pommeline geeft verder nog mee dat Merijn het uitgemaakt heeft. 

Pommeline reageert

Pommeline heeft intussen ook zelf gereageerd: "Merijn en ik wilden onze breuk in alle sereniteit verwerken, maar dat is ons blijkbaar niet gegund", laat zij ons weten. "De online reacties en het misbruiken van mijn vertrouwen door bepaalde "vrienden" kwetsen me zeer hard. Er is momenteel enkel plek in mijn hart voor verdriet. Dus neen, ik heb geen nieuwe relatie. Voorlopig heb ik maar één prioriteit en dat is de breuk met Merijn een plaats zien te geven."

Bekijk hier de originele versie van de vlog, vanaf 12:22:

Tussen Pommeline en fabrizio zou al veel langer iets aan de gang zijn. “Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio, vandaar de breuk met Merijn”, vertelde een vriendin van Fabrizio ons. “Zij werkt bij hem (Fabrizio heeft z’n eigen tattooshop en is daarmee ook de baas van Pommeline, red), hij heeft een zwak voor blondines. Ze kusten zelfs op feestjes waar Merijn gewoon aanwezig was. Wanneer hij naar het toilet ging, was het prijs. En ze gingen ook al samen dineren op restaurant in Geel, waar iedereen hen kon zien.”

Er zijn overigens ook al beelden opgedoken van Pommeline en Fabrizio: zij bezochten samen een dierenarts. 

32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Albert Deplus

    Laat de jaren hun werk doen

  • Emi De graeve

    Verliefd worden kan iedereen. Niet moeilijker dan van sokken veranderen maar verliefd blijven is een levenskunst...

Lees meer