Nikolai von Bismarck en Kate Moss enkele jaren geleden. Het stel zou zich binnenkort gaan verloven.
Photo News Nikolai von Bismarck en Kate Moss enkele jaren geleden. Het stel zou zich binnenkort gaan verloven.

“Tweede huwelijk in het vooruitzicht voor Kate Moss”

Het ziet ernaar uit dat topmodel Kate Moss (45) binnenkort voor de tweede keer in het huwelijksbootje zal stappen. De gelukkige is Nikolai von Bismarck (32), met wie Moss al sinds 2016 samen is.

“De relatie van Kate en Nikolai gaat geweldig”, vertelt een bron aan The Sun. “Ze hebben dus ook al over een huwelijk gepraat. Nikolai heeft het er met vrienden over gehad, en hij wil het doen zoals het hoort: met een traditioneel aanzoek en een kerkelijk huwelijk. Hij is een traditionele jongen en enorm verliefd op Kate, dus wil hij met haar trouwen.”

En dat huwelijk zou er wel eens sneller kunnen komen dan je denkt, vertelt de bron. “Ze zijn al langer over een huwelijk aan het praten, maar nu ze allebei een gezonde en nuchtere levensstijl hebben, wordt het meer een realiteit. Volgens hun vrienden zou de trouw volgend jaar in de zomer kunnen plaatsvinden.”

Steun van familie

Hun families zouden ook achter een verbintenis staan. “Kate komt erg goed overeen met Nikolai’s familie - vooral met zijn moeder Debi. In het begin hadden ze hun bedenkingen vanwege haar imago als feestbeest, maar dat is niet langer het geval. Kate heeft al anderhalf jaar geen druppel alcohol meer aangeraakt, dus dat is echt indrukwekkend. Daarnaast heeft het van haar een socialere en vriendelijkere persoon gemaakt.”

Het topmodel was al eens eerder getrouwd met muzikant Jamie Hince. Uit een vorige relatie heeft ze een zestienjarige dochter, Lila Grace. Ook zij ziet een tweede huwelijk voor haar moeder helemaal zitten. “Nikolai is een aanzoek aan het voorbereiden, en het is een kwestie van wanneer hij het gaat doen, niet of hij het gaat doen. Hij heeft de steun van zijn familie, maar belangrijker nog, de steun van Lila. Wanneer het huwelijk doorgaat, zal ze erbij betrokken willen worden.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer