2 Paris Jackson / 50 Cent
Getty - Fotomontage HLN Paris Jackson / 50 Cent

50 Cent ontketent rel over Michael Jackson, dochter Paris Jackson slaat hard terug

50 Cent (44) en Paris Jackson (21) zitten in een bitsige vete verwikkeld. De bal ging aan het rollen toen de rapper beweerde dat Chris Brown een betere muzikant is dan Michael Jackson ooit was. Dochter Paris sloeg terug, en herinnerde 50 Cent eraan dat haar vader niet zomaar de King of Pop werd genoemd. Daar had 50 Cent geen oren naar, en dus gooide hij nog meer olie op het vuur.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

50 Cent laat zich al jaren kritisch uit over Michael Jackson. Ook de afgelopen dagen was dat zo, toen de rapper een filmpje deelde van zijn collega-rapper Chris Brown die een aantal achterwaartse salto’s maakt. “Ik zeg alleen maar dat ik MJ dit nog nooit heb zien doen”, schreef 50 Cent laconiek bij het filmpje. Het bijschrift schoot echter in het verkeerde keelgat van Paris Jackson, waarop zij besloot de puntjes op de i te zetten.

Superbowl 1993", reageerde Paris kort en bondig onder het filmpje, waarmee ze verwijst naar het legendarische optreden van de King of Pop tijdens de Super Bowl-rusttijd van dat jaar. Ook maakt ze duidelijk dat noch 50 Cent, noch Chris Brown ooit dat podium hebben ‘gehaald’. “Stilte, mijn vriend. Stilte. Er zit meer kracht in stilte dan jij misschien kan begrijpen. Echte legendes hoeven geen buitensporige hoeveelheden energie uit te oefenen om de aandacht te trekken.”

(lees verder onder de foto)

2 De reactie van Paris Jackson.
Instagram. De reactie van Paris Jackson.

‘Arme kleine jongens’

Een terechte en gevatte opmerking, zo reageerden velen. Maar 50 Cent was in zijn ego gekrenkt. Hij gooide nog meer olie op het vuur. “Waarom ben ik plots de slechterik? Ik begrijp hoe jij je voelt, Paris. Maar kan het iemand iets schelen hoe die kleine jongens hun kont moet voelen?” Een brug te ver? De volgers van 50 Cent spreken alvast schande over de ongepaste opmerking. Hoe dan ook krijgt Paris Jackson alweer een klap te verwerken, die het dit jaar al hard te verduren kreeg na de ophefmakende documentaire ‘Leaving Neverland’. 

In die documentaire getuigen Wade Robson en James Safechuck over hoe Michael Jackson hen misbruikte toen ze slechts zeven jaar oud waren. Michaels dochter Paris gelooft er allemaal niets van, en is er vast van overtuigd dat de reputatie van haar vader intact zal blijven. Paris heeft de documentaire zelf bewust nog niet bekeken en klaagt ‘Leaving Neverland’-productiehuis HBO aan voor 100 miljoen dollar.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marleen Heger

    Voor mij blijftMJ de grootste. Ik geloof in zijn onschuld. Mensen zoals 50 die ff in een dip zitten qua muziek willen op deze manuer ff van zich laten horen. Zielig ventje.

  • Michel Adel

    Chris browm reageerde trouwens ook sportief door de hele erelijst van MJ op zijn Instagram te zetten. CB was groot fan en timmert goed aan de weg in the USA verbreekt ook vele records... maar vraag me ouders eens wie hij is en als ze zijn naam kennen is het alleen door het Rihanna incident

Lees meer