Chris Brown.
reuters Chris Brown.

Aanklacht tegen rapper Chris Brown ingetrokken

De aanklacht tegen Chris Brown is ingetrokken, meldt ABC News. De 30-jarige rapper wordt niet langer vervolgd voor het mishandelen van een fotograaf. Het Openbaar Ministerie in Amerika heeft de zaak laten vallen.

Chris Brown kwam in april 2017 in opspraak doordat hij een fotograaf van een nachtclub in Tampa in Florida een pak slaag zou hebben gegeven. De man zou enkele foto's van hem hebben gemaakt, maar het team van de rapper verbood dat. Toen de fotograaf daarna beelden schoot van mensen op de dansvloer, werd hij besprongen door Chris en diens bodyguard.

Na het incident stond er maandenlang een arrestatiebevel tegen Chris open in Florida. De politie kon hem pas vorig jaar juli inrekenen toen de rapper zich weer in de Amerikaanse staat liet zien bij een optreden. Het is onduidelijk waarom de zaak tegen Brown is geseponeerd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer