photo_news

Actrice Amber Heard en techmiljardair Elon Musk uit elkaar, maar "we blijven houden van elkaar"

Redelijk snel na haar scheiding met acteur Johnny Depp begon actrice Amber Heard te daten met de CEO van Tesla en SpaceX Elon Musk. Nu zijn de twee uit elkaar. Toch geven Amber Heard en Elon Musk veel om elkaar. Dat heeft de actrice laten weten in een post op Instagram.

"In de schijnwerpers staan betekent dat je alles over jezelf zo vaak moet uitleggen aan zoveel mensen. In dit geval zou ik liever stiller blijven", schrijft Amber, die haar volgers bedankt voor hun steun en respect en om privacy vraagt "in deze moeilijke, erg menselijke tijd."

Instagram post by Amber Heard * Aug 8, 2017 at 3:17pm UTC

10.4k Likes, 215 Comments - Amber Heard (@amberheard) on Instagram: "Being in the public eye means having to explain yourself to so many people, so much of the time...."

Ook Teslabaas Elon liet van zich horen. Op een eerdere Instagrampost van Amber, waarop ze poseert als Ariel uit De Kleine Zeemeermin. In eerste instantie schreef hij in de comments alleen "Schattig", maar later liet hij een langere reactie achter. "Overigens, om de berichten in de media van dit weekend op te helderen: Amber en ik zijn uit elkaar, maar we blijven vrienden, zullen hecht blijven en houden van elkaar."

De techmiljardair hintte zelfs op een eventuele verzoening. "Langeafstandsrelaties zijn altijd moeilijk als beide partners een intense baan hebben. Maar wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft."

Put a fork in it :@jessicakovacevic

49.9k Likes, 489 Comments - Amber Heard (@amberheard) on Instagram: "Put a fork in it :@jessicakovacevic"

Lees meer