2 Actrice Emma Roberts.
EPA Actrice Emma Roberts.

Actrice Emma Roberts zwanger van eerste kind

Emma Roberts, onder andere bekend van de tv-reeks ‘American Horror Story’, wordt voor het eerst moeder. De 29-jarige actrice en haar vriend, de 35-jarige acteur Garrett Hedlund, verwachten binnenkort hun eerste kind. Dat meldt Us Weekly.

Het nichtje van Julia Roberts en Garrett zijn sinds begin vorig jaar een koppel. In maart werden ze toen voor het eerst samen gespot. Emma was eerder verloofd met haar ‘American Horror Story’-tegenspeler Evan Peters. De twee hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. 

Roberts en Hedlund vertellen tijdens interviews en op sociale media weinig over hun liefdesleven. “Garrett en Emma zijn al langer vrienden, maar dit is heel nieuw, casual, en nog maar een paar weken oud”, vertelden bronnen over het begin van hun relatie in 2019. 

2 Emma Roberts heeft een relatie met Garrett Hedlund.
photo_news Emma Roberts heeft een relatie met Garrett Hedlund.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer