2 Adele met haar man Simon Konecki op Glastonbury.
bruno Adele met haar man Simon Konecki op Glastonbury.

Adele en echtgenoot uit elkaar

De Britse zangeres Adele en haar echtgenoot Simon Konecki zijn uit elkaar. Dat bevestigen woordvoerders van de zangeres vrijdag in een verklaring.

“Adele en haar partner zijn uit elkaar”, klinkt het in de verklaring. “Ze leggen zich er op toe hun zoon liefdevol samen te blijven opvoeden. Zoals altijd vragen ze om privacy. Er zal verder geen commentaar volgen”, luidde het.

De Britse superster, die in 2012 moeder werd van zoon Angelo, is altijd erg gesloten geweest over haar privéleven, maar bevestigde in 2017 in haar acceptatiespeech bij de Grammy’s dat ze met Konecki in het huwelijk was getreden.

Op sociale media uiten fans hun medeleven met de zangeres, maar hopen ze vooral dat Adele later een “geniaal” album zal uitbrengen over de breuk.

2 De Britse zangeres Adele.
Jordan Strauss/Invision/AP De Britse zangeres Adele.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy Vermassen

    Eén ding is zeker ...hij kan op pensioen en hij heeft alle tijd voor zijn zoon in weelde op te voeden en tijd zat om een nieuw lief te gaan zoeken !!!

  • ingrid cottenie

    Had ook nog een speciaal bedankje gebracht aan haar (ex) man op een live optreden

Lees meer