Adele is bezig aan nieuwe muziek
Adele is bezig aan nieuwe muziek

Adele verwerkt scheiding met nieuwe muziek

Zaterdag liet Adele (30) de wereld weten dat zij en haar echtgenoot, Simon Konecki (44), na bijna acht jaar samen uit elkaar zouden gaan. De zangeres verwerkt haar gevoelens nu zoals alleen zij dat kan: met nieuwe muziek over de relatiebreuk. 

“De breuk tussen Adele en Simon vond plaats voordat het werd aangekondigd”, vertelt een bron aan HollywoodLife. “Ze hebben wat tijd genomen om het privé te verwerken alvorens het nieuws publiek te maken. Adele verwerkt haar emoties zoals ze dat altijd doet, door liedjes te schrijven. Ze deelt haar diepste gevoelens in de studio: muziek maken is echt therapie voor haar. Haar volgende album zal zeker nummers bevatten over Simon en deze breuk.”

Adele en Simon hebben samen één zoontje, Angelo (6). Volgens de bron is hij momenteel de topprioriteit van de ‘Hello’-zangeres. “Adele is kapot van verdriet dat haar huwelijk niet slaagde. Ze heeft alles gedaan wat ze kon om het te redden, maar ze heeft geaccepteerd dat het niet heeft mogen zijn. Ze zal altijd van Simon blijven houden, en hij zal altijd in haar leven zijn. Ze hebben samen een kind dus hun relatie is niet voorbij, het is gewoon anders. En haar belangrijkste prioriteit is om ervoor te zorgen dat de overgang zo gemakkelijk mogelijk is voor haar zoon. Hij is alles voor haar. Haar hele leven draait om hem. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat deze scheiding vijandig gaat worden omdat ze zo voorzichtig is wanneer het om haar zoon gaat. Ze denkt altijd vijf stappen vooruit over hoe een beslissing hem zou beïnvloeden.”

Uit elkaar gegroeid

Volgens verschillende bronnen is er niets ernstig gebeurd tussen Adele en Simon, maar groeiden ze gewoon uit elkaar. “In het begin hadden ze veel gemeen, maar uiteindelijk groeiden ze uit elkaar. Ze werd een steeds grotere ster, en hij vond het oké om zich op de achtergrond te houden. Maar toen ze steeds belangrijker werd en haar tournees ook groter werden en de schema’s intenser, groeiden ze stilletjes aan uit elkaar.” Toch wil dat niet zeggen dat het koppel met ruzie uit elkaar ging: “Ze waren allebei erg geïnvesteerd in het huwelijk totdat ze besloten dat het gewoon niet meer werkte.”

En dus probeert Adele te wennen aan een leven als nieuwbakken vrijgezel. Dat doet ze door zich te focussen op Angelo (“Ze neemt hem vaak mee naar het park, of ze gaan wandelen of naar verjaardagsfeestjes. Het is duidelijk dat ze probeert om hem een blije en normale jeugd te geven”) en zichzelf bezig te houden. “Hoe ontredderd ze ook is dat ze gaat scheiden, ze blijft niet bij de pakken neerzitten. Ze werkt, ze brengt tijd door met vrienden en ze kijkt uit naar een nieuw hoofdstuk.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer