Adele
GETTY Adele

Adele wordt nieuw jurylid X Factor

Het zou heel goed kunnen dat Adele het nieuwe jurylid wordt bij X Factor. "Adele is een groot fan van het programma en ze ziet zichzelf wel in het jurypanel", vertelt een bron aan Daily Star.

Volgens de website zullen fans alleen nog wel even moeten wachten voordat Adele haar mogelijke opwachting maakt. De zangeres is de komende tijd druk bezig met haar nieuwe album en zou pas in 2016 beschikbaar zijn.

"Simon Cowell wilde haar graag samen met Cheryl Cole bij de jury van dit jaar. Dat heeft ze moeten weigeren vanwege haar album. Maar ze heeft hem beloofd om later wel toe te zeggen." Een woordvoerder van het programma heeft aan de krant laten weten dat er inderdaad contact is geweest met Adele en dat er wordt gesproken over eventuele betrokkenheid in de toekomst.

Simon Cowell zei twee jaar geleden al dat hij de zangeres graag in zijn programma zou hebben. "Ze is iemand die alles op haar eigen manier heeft gedaan en daarom heeft ze zoveel bereikt. Ze is een van de meest nuchtere personen die ik ken en ze is helemaal niet veranderd door haar succes."

Lees meer