Mary-Kate Olsen.
EPA Mary-Kate Olsen.

Advocaten Mary-Kate Olsen zetten vaart achter scheiding Sarkozy

Mary-Kate Olsen heeft officieel de scheiding van haar Franse echtgenoot Olivier Sarkozy aangevraagd. Nadat de rechtbank in New York vanwege het coronavirus acht weken gesloten was voor niet dringende zaken, liet Mary-Kate er geen gras over groeien toen gisteren de deuren weer open gingen. Dit meldt The New York Daily.

Eerder probeerde de mode-ontwerpster er al een spoedscheiding doorheen te krijgen, maar dat verzoek werd afgewezen omdat er geen directe noodzaak zou zijn volgens de rechtbank. Olsen claimde van wel, doordat Sarkozy haar binnen 3 dagen uit huis wilde hebben en zij tijdens de pandemie niet snel aan een nieuw huis kon komen. Uiteindelijk trok de voormalige ‘Full House’-ster in bij haar tweelingzus Ashley.

Mary-Kate en Olivier waren acht jaar samen, waarvan bijna vijf jaar getrouwd. Volgens insiders zou het Sarkozy - de halfbroer van voormalig Frans president Nicolas - gestoord hebben dat Olsen zeer ambitieus is en niet de rol van huisvrouw wilde spelen.

Lees ook: 

Carrière en kinderwens gooiden roet in het eten: daarom wil Mary-Kate Olsen scheiden van Olivier Sarkozy

Daarom zou Mary-Kate Olsen gaan scheiden: “Haar ex stoorde zich aan haar carrière”

Huwelijk Mary-Kate Olsen na bijna vijf jaar gestrand

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nena De Wit

    Als ze dan toch zo verzot is op haar carrière waarom keert ze dan niet terug naar de serie fuller house? Iedereen die in full house speelde, spelen nu in fuller house behalve de Mary-Kate en Ashley Olsen Twins. Vind het wel spijtig. Ben enorm fan van de serie en het had toch fijn geweest dat de jongste zus ook mee deed he. Maar in ieder geval wens ik ze veel succes met haar verdere leven!

Lees meer