@ LUKAS

Al uw favoriete 'Eurosong for Kids' deelnemers terug in 'Het Sportpladijs'

Het Ketnet concert 'Throwback Thursday in Het Sportpladijs' gaat wel heel erg ver terug de tijd in. Wie herinnert zich 'Eurosong For Kids' kandidate Tonya nog, die met haar charme de jury inpakte? Zij kondigde zopas aan dat al onze favoriete 'Eurosong For Kids' deelnemers zullen terugkeren naar het Sportpaleis. 

Samen met Junior EurosongersJonas van X!nk, Thor! en Laura Omloop zal Tonya optreden tijdens het grootste verjaardagsfeest voor de fans van het eerste uur. 

Tonya nam in 2003 deel aan de eerste selecties van Junior Eurosong. Niet Tonya maar X!nk ging met de overwinning aan de haal en mocht ons land vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestial met het nummer 'De Vriendschapsband'. In 2006 verdedigde Thor! de Belgische eer met zijn 'Tocht door het donker'. Laura Omloop tenslotte ging in 2009 naar het Junior Eurovisiesongfestival met het nummer 'Zo verliefd'.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer