3
photo_news

Alles weer koek en ei tussen Sofia Vergara en verloofde

Na het tumultueuze begin van 2013, waarbij Sofia Vergara was 'aangevallen' door haar verloofde Nick Loeb, lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. Sofia en Nick trokken enkele dagen naar het strand waar ze in elkaars nabijheid van de zon genoten.

Echt rustig kon je het uitje door de nabijheid van de paparazzi niet noemen: die waren bovenmatig geïnteresseerd in het koppel en legden elke beweging vast.

Niet dat er veel te zien was: Nick en Sofia lagen op ligzetels in de zon in South Beach (Miami), en waren ontegensprekelijk samen. Er was geen ruzie, geen (nieuw) gevecht, kortom: geen drama.

Blote borst
Dat was op de avond van Oud naar Nieuw wel anders: toen Sofia poseerde met 'een feestganger', die uiteindelijk haar ex-vriendje en clubeigenaar Chris Paciello bleek te zijn, sloegen de stoppen bij Nick door. Het koppel kreeg ruzie, waarbij Sofia's jurk gedeeltelijk werd afgetrokken en een borst werd 'geflasht' voor de nietsvermoedende feestvierders in Miami. (Het bewijs staat op The Mirror)

Hoeveel alcohol Nick toen in zijn sportieve lijf had is niet bekend, maar we kunnen het al raden: meer dan genoeg, en dan nog eentje te veel. Sofia lijkt het haar verloofde alvast niet kwalijk te nemen: ze vertrokken samen van het feestje, en doen ook nu alles samen.

3
photo_news
3

Lees meer