Het gezin Hazes in betere tijden
VIJF Het gezin Hazes in betere tijden

André Hazes en Monique definitief uit elkaar

André Hazes (25) en zijn vriendin Monique Westenberg (41) zijn definitief uit elkaar. Dat hebben ze laten weten in een verklaring.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"De breuk dateert al van enige maanden geleden, maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit", aldus het statement namens de zanger en zijn ex.
André en Monique hebben een 3-jarig zoontje, voor wie ze samen blijven zorgen. "Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien." Hoe dat er precies uit gaat zien is nog niet bekend. André was zaterdag niet beschikbaar voor verder commentaar.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rrwin De Jaeger

    Was te verwachten.... Eenmaal je uit elkaar bent gegaan komt het nooit meer goed..... Al doe je nog je uiterste beste, het wordt nooit meer zoals in de eerste tijden van de relatie....

Lees meer