André Hazes
Geert De Rycke André Hazes

André Hazes reageert voor het eerst op de breuk: “Afgelopen week was een hel”

André Hazes heeft een aantal pittige dagen achter de rug nadat bekend raakte hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. In een interview met Shownieuws vertelt de zanger, die inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland, nu dat de afgelopen week ‘een hel’ was. “Het waren heftige dagen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

We frissen het geheugen even op. André Hazes en Monique Westenberg kondigen in een gezamenlijk persbericht aan dat de liefde op is, maar laten weten in alle vriendschap uit elkaar te gaan. Enkele uren later stuurt Monique via Instagram een nieuw bericht de wereld in: ze heeft niets met dat persbericht te maken, en nee, de breuk verliep niet zo vlekkeloos als André in eerste instantie deed uitschijnen. Fans van het eerste uur keerden zich tegen de populaire zanger. ‘Kamp Monique’ - met bekende aanhangers als Leontine Borsato, Nicolette Van Dam en Natasha Froger - nam geen blad voor de mond. “Dit is totaal respectloos. We denken aan jou, lieve Monique.”

"Het waren hele heftige dagen", vertelt André, die zaterdag via een verklaring de breuk bekendmaakte, nu. "Vooral omdat het heel negatief is opgepakt." André baalt er vooral van dat mensen denken dat hij Monique heeft verlaten voor een andere vrouw, al zou hij in dat geval de heftige reacties wel "heel goed begrijpen", klinkt het. "Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest.”

De zanger zegt dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker ging. "Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is." Hoewel ze nu geen relatie meer hebben, betekent dat niet dat André niet meer van zijn ex houdt. “Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Dat zal ook altijd zo blijven. Ze is mijn eerste liefde. Ik hoop dat we altijd normaal met elkaar om kunnen blijven gaan. Gistermiddag ging ik naar haar toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon,” vervolgt André. “Straks rij ik ook naar haar toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Polutnik Ronald

    Pa André was wel wat anders , hij zocht het bij de jonge meisjes . Terwijl André junior het zoekt bij de oudere dames , ja op één oude fiets moet je leren rijden..

  • Linda Monard

    Ik zou persoonlijk moeilijk hebben als je ex(papa van kleine Dré) elke dag langskomt. Fijn voor de kleine. Maar voor de vrouw met wie je kind hebt, voor haar de grote liefde was..of nog bent. En je een relatie hbt met een ander, dan nog iemand die zij heel goed kent... dat is toch hartverscheurend. Lieve Monique, veel respect voor je...... je bent een sterke madam, maar vanbinnen moet je je toch gebroken voelen..... Andre, ik hoop dat je goed beseft wat je hier doet....

Lees meer