2 Ariana Grande maakte het officieel met haar nieuwe vriend.
Instagram Ariana Grande Ariana Grande maakte het officieel met haar nieuwe vriend.

Ariana Grande maakt het officieel met vriendje op Instagram

Ariana Grande en haar vriend Dalton Gomez hebben de volgende stap in hun relatie gezet. De zangeres, die vrijdag haar 27e verjaardag viert, en de makelaar hebben hun debuut als koppel gemaakt op Instagram.

Ariana deelde donderdag een paar foto’s om te vieren dat ze bijna jarig was. Een van de beelden is een selfie met haar vriend. In haar Instagram Stories verscheen ook een foto waarop de zangeres op zijn schoot zit. In mei werd duidelijk dat Ariana een nieuwe liefde had. Toen verscheen Dalton in de videoclip van ‘Stuck With U’, Ariana’s duet met Justin Bieber.

De zangeres scoort momenteel in de hitlijsten met ‘Rain On Me’, de nieuwe single van Lady Gaga waar Grande een verschijning in maakt.

2 Ariana Grande en Dalton Gomez
Instagram Ariana Grande Ariana Grande en Dalton Gomez

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer