Youtube

Ariana Grande slaat noodkreet: “Het is de hel”

Getalenteerd, uiterst succesvol, maar toch enorm ongelukkig. Een noodkreet van Ariana Grande (25) heeft tot grote bezorgdheid geleid bij haar volgers. “Optreden is de hel”, liet de zangeres weten via haar sociale media. “Ik voel me zo leeg. Het is zo zwaar.”

Ariana Grande mag dan wel de pannen van het dak spelen - met net een optreden op het Amerikaanse festival Coachella achter de rug, waar ze de jongste headliner ooit was - toch is het ook voor haar niet altijd rozengeur en maneschijn, wel integendeel. De bal ging aan het rollen toen de zangeres een tweet kreeg van een fan over haar hit ‘Thank U, Next’. “Muziek is je therapie en ik vind het leuk om je te zien genezen”, klonk het.  

Ariana’s reactie, die intussen alweer werd verwijderd, was echter van donkere aard, en baarde heel wat fans zorgen. “Muziek maken is helend. Maar optreden is alsof je het helemaal opnieuw beleeft en dat is de hel.” Haar volgers sprongen meteen in de bres en steunden Ariana. Zo werd geopperd om haar tournee te annuleren en een tijdje vrijaf te nemen, maar Ariana liet meteen weten dat dat niet tot de mogelijkheden behoort. 

Op de vraag of het touren wel gezond is, antwoordde Ariana: “Ik denk het niet. Echt, het is heel moeilijk geweest. Ik had zoveel aan mijn hoofd. Het is zo zwaar. Ik doe heel hard mijn best. Ik voel me gewoon leeg en ik wil meer te zeggen hebben en meer energie hebben voor jullie”, ging ze verder. “Maar ik heb helemaal niks. Ik hou van jullie.”

Mentale problemen

Enkele dagen geleden liet de jonge zangeres nog weten dat ze te kampen heeft met mentale problemen. Na een hersenscan bleek dat ze lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. De problemen begonnen na de aanslag tijdens haar concert in Manchester op 22 mei 2017, waarbij 22 mensen om het leven kwamen en 120 anderen gewond raakten.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elke Claes

    neen, Olivier, dat weet iedereen, maar het verschil tussen een normale hersenscan en die van iemand met ptsd is wel immens.

  • Olivier Cop

    PTSD kan niet met een hersenscan gediagnosticeerd worden. Voor de rest, tja rijkdom en succes hebben een keerzijde. Ik denk dat ze al wel binnen is, dus best kappen.

Lees meer