Beyoncé
ANP Beyoncé

Beyoncé worstelt met bekend zijn

Beyoncé heeft vrijdag een ruim elf minuten durend filmpje op haar website gezet. In de video, die Yours And Mine heet, vertelt Beyoncé over haar leven als beroemdheid. "Soms wil ik dat ik gewoon normaal over straat kan lopen, net als iedereen", aldus Bey. "Maar nu ik beroemd ben, is het moeilijk om simpele dingen te doen."

"Als je bekend bent ziet niemand je meer als mens, je wordt een soort publiek bezit", vervolgt de wereldster. "Maar mijn moeder heeft me altijd geleerd om sterk te zijn." Daarna vertelt ze over haar jeugd. "Ik heb veel meegemaakt, net als veel andere mensen'. "Muziek was altijd mijn redding en ik heb zoveel geluk dat dit nu mijn werk is."

De zangeres heeft het ook nog kort over haar huwelijk met wereldster Jay Z. "Sommige mensen denken dat ze wat kwijtraken als ze trouwen, maar zo hoeft het helemaal niet te zijn. Er is niks spannenders dan iemand in je leven hebben", vertelt ze. Op dat moment zijn er beelden van de rapper te zien. "Als je de persoon die je kan vertrouwen en van wie je houdt hebt gevonden, dat is dan het meest machtige gevoel van de wereld."

"Een ding weet ik zeker: de liefde die ik heb voor de muziek, mijn man en voor mijn kind, dat blijft altijd", sluit Beyoncé af.

Lees meer