EPA

Biebers housewarming in Amsterdam is een feit

De housewarming voor Justin Biebers nieuwe miljoenenstulpje op de Dam komt er echt. De superster heeft de organisatoren via via laten weten dat hij het feestje wel ziet zitten. Dat maakte Shownieuws vandaag bekend.

Het begon als een grap, maar werd uiteindelijk een grote hype. De grapjassen die met het feest op de proppen kwamen, mogen nog niet al te veel loslaten over de grote dag. "Eén ding is zeker: er komt een super groot feest", zegt Vinnie, één van de organisatoren. 

Of de blonde hunk zelf aanwezig is bij zijn housewarming, die op 26 november moet plaatsvinden, is nog onbekend. 

De Facebookpagina wordt overspoeld met reacties. Fans van Bieber taggen elkaar en geven aan aanwezig te zijn op het evenement. De teller staat inmiddels op 21.000 gasten.

Miljoenenvilla
Afgelopen donderdag kwam het nieuws naar buiten dat de zanger een appartement op de Dam zou hebben gekocht. Het gaat om een pand tegenover het koninklijk paleis waar hij de zevende, achtste en negende verdieping zou gaan betrekken. Het pand heeft hem ongeveer 24,5 miljoen euro gekost. Volgend jaar zou het popidool het appartement van 1230 vierkante meter kunnen betreden.

Lees meer