2 Blake en Ryan in mei van dit jaar.
AFP Blake en Ryan in mei van dit jaar.

Blake Lively en Ryan Reynolds verwelkomen derde kind

Gezinsuitbreiding voor Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (42). Het acteurskoppel heeft hun derde kind twee maanden geleden al verwelkomd, melden Amerikaanse media. 

Of het een meisje of een jongen is geworden, is nog niet bekend. Het koppel heeft zelf nog geen mededelingen gedaan over de geboorte van hun derde kindje. Blake en Ryan hebben al twee dochters: James (4) en Inez (2).

Pas in mei werd duidelijk dat Blake opnieuw zwanger was. De actrice verscheen toen op de première van de film ‘Pokémon: Detective Pikachu’ met een duidelijk bol buikje. De kans dat we snel een foto van hun derde kindje zullen zien, is klein, want Blake en Ryan proberen hun kinderen zoveel mogelijk uit de spotlights te houden. Heel soms mogen ze mee de rode loper op.

2 Ryan en Blake hebben al twee dochters, maar die proberen ze zoveel mogelijk uit de spotlights te houden.
EPA Ryan en Blake hebben al twee dochters, maar die proberen ze zoveel mogelijk uit de spotlights te houden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer