Blake Lively en Ryan Reynolds.
EPA Blake Lively en Ryan Reynolds.

Blake Lively over mama zijn van drie kinderen: “Het is gekkenwerk”

Ze lijken hét perfecte koppel maar ook Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (43) worstelen met de normale dingen des levens. Het ouderschap bijvoorbeeld. Het stel breidde vorig jaar hun gezin uit met een derde telg en da’s soms behoorlijk zwaar, verklapte Blake in een interview.

Blake en Ryan hebben drie kinderen: James (5), Inez (3) en een baby van enkele maanden oud, wiens naam het koppel nog niet heeft vrijgegeven. In het tv-programma ‘Good Morning America’ vertelde de ‘Gossip Girl’-actrice hoe chaotisch het moederschap is. “Het is alsof we van 2 naar 3.000 kinderen gegaan zijn. We hebben er zoveel. Het is echt gekkenwerk. Soms zeggen mensen: ‘Je merkt geen verschil als je van 2 naar 3 kinderen gaat.’ Maar dat klopt echt niet. Wie dat zegt, heeft gewoon geen 3 kinderen.”

Lively gaf het interview naar aanleiding van haar nieuwste film ‘The Rhythm Section’. Daarin doet ze alle stunts zelf en dat liep niet altijd van een leien dakje. “Ik heb zelfs m’n hand gebroken”, vertelt de actrice. “We hebben bij de opnames een pauze van zes maanden moeten inlassen. Mijn hand leek op fetakaas.”

Het ongeluk gebeurde toen Lively een scène opnam met haar tegenspeler Jude Law. “Ik leunde naar hem toe met m'n mes uit rubber en m’n hand botste daarbij hard tegen z'n elleboog. Het gevolg: enkele breuken en een gescheurd ligament. Het was erg intens.”

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Van de Moortele

    De 'zwaarte van kinderen opvoeden ' hangt niet alleen af van het aantal.

Lees meer