Bloedmooi model riskeert haar leven voor die ene verbluffende foto

Het resultaat mag er dan adembenemend uitzien, hopelijk voor Viki Odintcova doet zot zijn niet al te veel zeer. Het bloedmooie model legde haar leven letterlijk in handen van een mannelijke bink, daar op de top van de Cayan Tower in Dubai. Om u een idee te geven: de hoogte van deze indrukwekkende wolkenkrabber bedraagt 330 meter...
From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai

Werkelijk alles dus voor dat perfecte plaatje. De Russische schoonheid bengelde - op het eerste gezicht zonder enige bescherming - met haar voeten in het luchtledige. Eén moment van zwakte en de winnares van de Darwin Award van dit jaar zou bekend geweest zijn.

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

De Instagram-koningin gaf achteraf toe dat ze toch de nodige zenuwen had voor de stunt. "Ik kan nog altijd niet geloven dat ik dit werkelijk gedaan heb. Telkens wanneer ik naar dat filmpje kijk, beginnen mijn handen te plakken."

Fresh memories Photographer @a_mavrin muah: @oksanalevkina #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova

Haar missie is wel geslaagd, want het filmpje ging in geen tijd viraal. Haar meer dan drie miljoen volgers konden hun ogen amper geloven. "Als er iets verkeerd gegaan was, zou ze geen schijn van kans gehad hebben", klonk het onder meer. Of nog: "Hoe kan je zo weinig respect hebben voor je leven? Als ik je vader of moeder was, zou ik jou én die kerel met de baard eens flink onder handen genomen hebben."

Current mood #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

Odintcova lijkt haar inspiratie gevonden te hebben bij Angelina Nikolau, een Russische landgenote die zelf ook al heel wat levensgevaarlijke selfies op haar naam staan heeft. Vorig jaar werd vrolijke Viki nog gelinkt aan Formule 1-kampioen Fernando Alonso.

Shanghai rooftop selfie #yimap #highwithyi #yi4k #chasingrooftops #city_explore #rooftopping #neverstopexploring #ssgkilleverygram #killtheaboveground #urbanexploration #china #roof #rooftop #shanghai #hongkong #selfietime #selfies #selfie #extreme

12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Kenny Vandegehuchte

    voor de mensen die zeggen dat dit waarschijnelijk fake is omdat er zogezegt geen wind in der haren gaat... Mensen even logisch denken, je zit in Dubai (woestijn) waar bij geen wind is en alleen maar zon... mocht wind zich parten spelen hadden ze ook de voorzorgsmaatregelen genomen (hoop ik).

  • Peter Buyck

    Zot zijn doet geen zeer. Een gebroken ego is pijnlijker dan gebroken botten... geen interesse in deze egotripperij