6 Bo Van Spilbeeck verscheen deze middag voor het eerst in VTM Nieuws.
VTM Bo Van Spilbeeck verscheen deze middag voor het eerst in VTM Nieuws.

Bo Van Spilbeeck voor eerste keer terug aan het werk op VTM Nieuws

Ongepland, maar toch een feit: Bo Van Spilbeeck was vandaag weer aan het werk als journaliste voor VTM Nieuws. 

"Het klopt dat Bo - van zodra haar eerste operatie gepland staat - een tijdje van het scherm zal verdwijnen", aldus Sara Vercauteren, woordvoerster van de zender. "Maar intussen werken we gewoon verder zoals voorheen. Er is nu volop nieuws in haar expertisegebied dus het leek ons maar normaal dat zij daarover verslag uitbrengt zoals de kijker recent kennis heeft kunnen maken met haar."

De Vlaming moet er overigens niet van opkijken dat Bo als expert wordt opgeroepen. "Het is nooit onze bedoeling geweest om haar meteen van het scherm te halen van zodra het nieuws van Bo als transgender naar buiten kwam. Het klopt wel dat de kijker haar binnenkort een tijdje zal moeten missen wanneer zij aan haar defintieve transitie begint."

Daarna gaat de journaliste uiteraard weer terug aan het werk en zullen we haar nog veel vaker op het scherm zien. 

6 Bo bracht verslag uit van de Falcon Heavy, gisteravond gelanceerd door SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk.
VTM Bo bracht verslag uit van de Falcon Heavy, gisteravond gelanceerd door SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk.
6
VTM
6
VTM
6
VTM
6
VTM

72 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lucien Peeters

    Moedig !

  • Jozef Claus

    OK, zijn er dan al niet zovelen in dezelfde situatie die terug gaan werken zijn? Heb er wel nooit iets van gelezen! Het is goed geweest. Het leven gaat verder en de wereld blijft niet stilstaan.

Lees meer