ISOPIX

Bouba uit De Mol heeft vreemde fans: "100 euro voor mijn broek"

Bouba Kalala (20) kennen we allemaal als de sympathieke jonge kerel uit De Mol, en momenteel is hij ook festivalverslaggever voor Studio Brussel. Het leverde hem allemaal fans op, en die zijn niet altijd even normaal, meldt TV Familie.

Wie Studio Brussel op Instagram volgt, zal Bouba (echte naam: Yanni) een hele zomer zien verschijnen. Hij doet maar liefst 35 festivals aan, en mikt daarnaast ook op een muziekcarrière. Daarmee wil hij bewijzen dat je ook zonder diploma iets kan bereiken in het leven. "Ik voelde me doodongelukkig op school", zei Bouba recent in een interview met Humo. "Onder de artiestennaam Bouba Brooks boks ik mijn eigen muziek in elkaar. Dat is echt een passie. Het zou tof zijn als ik dit zou kunnen combineren met mijn werk voor de radio."

Hij is al lang geen onbekende meer in Vlaanderen, krijgt enorm veel berichten op sociale media en wordt op de festivals voortdurend aangesproken. "'t Zijn soms bizarre boodschappen. Zo wil iemand de broek kopen die ik in 'De Mol' droeg... De persoon in kwestie wil er 100 euro voor geven."

Lees meer