3 Brooklyn (links) en Lottie Moss (rechts).
Photonews Brooklyn (links) en Lottie Moss (rechts).

Brooklyn Beckham beleefde een romance met halfzus van Kate Moss

Voor Brooklyn Beckham (20) een relatie had met zijn intussen ex-vriendin Hana Cross (22), beleefde hij een romance met Lottie, de 21-jarige halfzus van topmodel Kate Moss (45).

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sinds Brooklyn en Hana in augustus uit elkaar gingen, werd de oudste zoon van David en Victoria Beckham al aan tal van vrouwen gelinkt, maar nu raakt er meer bekend over een vorige romance. Zo wordt verteld dat Brooklyn het erg gezellig maakte met Lottie Moss voor hij een relatie begon met Hana. Brooklyn en Lottie waren al lang vrienden en hun romance zou ook allesbehalve serieus geweest zijn.

David en Victoria zouden ondertussen niet zo blij zijn met het liederlijke leven van Brooklyn. Zij schamen zich voor zijn vele relaties en vrezen dat het zijn reputatie niet ten goede zal komen.

3 Brooklyn Beckham en zijn ex-vriendin Hana Cross.
Photo News Brooklyn Beckham en zijn ex-vriendin Hana Cross.
3 David en Victoria met Romeo (17), Cruz (14), Harper (8) en  Brooklyn (20).
Instagram David en Victoria met Romeo (17), Cruz (14), Harper (8) en Brooklyn (20).

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer