Chris Brown wordt beschuldigd van verkrachting.
EPA Chris Brown wordt beschuldigd van verkrachting.

Chris Brown opgepakt voor verkrachting

Slecht nieuws voor Chris Brown. De Franse politie is een onderzoek gestart naar hem, nadat een 24-jarige vrouw hem heeft beschuldigd van verkrachting. De Amerikaanse zanger is ondertussen opgepakt in Parijs, zegt een bron binnen de politie tegen persbureau Reuters.

Volgens de vrouw zou Brown haar seksueel misbruikt hebben in de nacht van 15 op 16 januari in zijn hotelkamer, nadat de twee elkaar daarvoor ontmoet hadden in de club Le Crystal, nabij de Champs-Elysées in Parijs.

In het politierapport staat dat de vrouw meeging met Brown naar zijn hotel, het Mandarin Oriental, waar de uiteindelijke verkrachting plaatsvond. De openbare aanklagers zouden de zaak nu onderzoeken, naar aanleiding van de klachten die de vrouw heeft ingediend.

Brown is vaker in het nieuws geweest wegens ontoelaatbaar gedrag jegens vrouwen. Zo gaf hij toe schuldig te zijn geweest aan het slaan van zijn voormalige vriendin Rihanna en zou hij ook een andere vriendin in haar gezicht geslagen hebben.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer