Chris Evans
Photo News Chris Evans

Chris Evans gaat naar reünie middelbare school ... en draagt naamplaatje

Hij mag dan meespelen in de razend populaire ‘Avengers’-reeks, maar het ziet ernaar uit dat Chris Evans (37) ondanks dat succes érg bescheiden gebleven is. Dit weekend bezocht hij onverwacht een reünie van zijn middelbare school, en dat deed hij mét naamplaatje. 

‘Avengers: Endgame’ breekt momenteel wereldwijd alle records en daar heeft Chris Evans, een van de hoofdrolspelers, zeker zijn steentje aan bijgedragen. Maar toch houdt de Amerikaan beide voetjes stevig op de grond. Dit weekend bezocht hij de reünie van zijn oude middelbare school - de Lincoln-Sudbury Regional High School in Boston, Massachusetts. 

Al snel begonnen foto’s van het evenement de ronde te doen op Twitter. De commentaren gingen dan niet zozeer over hoe goed de acteur er al dan niet uitzag, maar wel over het feit dat hij besloten had om een naamplaatje te dragen. Alsof zijn voormalige klasgenoten hem niet meteen zouden herkennen... 

Zo schrijft een gebruiker op Twitter: “Chris Evans ging naar zijn twintigjarige reünie van de middelbare school en ik ben er nog niet over uit of mijn favoriete accessoire het vestje, de baard of het naamplaatje is. Daarom is hij de beste Chris. We zijn allemaal de vrouw rechts.”

(Lees verder onder de foto.) 

Iemand anders reageerde: “Chris Evans die de twintigjarige reünie van zijn middelbare school bijwoont en ‘Chris’ op zijn naamplaatje schrijft in hetzelfde weekend waarin ‘Endgame’ de tweede meest succesvolle film ooit wordt, voelt als het meest Chris Evanste ding ooit.” 

De acteur besloot naar verluidt pas last minute om de reünie bij te wonen. Hij is in Boston voor opnames van ‘Defending Jacob’, een drama voor Apple TV+. Volgens Donna Scott, eigenaresse van het restaurant waar de reünie werd gehouden, was iedereen erg blij dat de acteur kon komen. “Heel wat mensen wilden met hem op de foto. Iedereen was erg opgewonden dat hij er was.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer