2
Getty Images for SAG-AFTRA

Collega’s van Brad en Jennifer moedigen reünie aan: “Mijn hart kan dit niet aan”

Ook Hollywood is in de ban van de reünie tussen Jennifer Aniston (50) en Brad Pitt (56) op de SAG Awards. Zo likete ‘Friends’-collega Courteney Cox enkele kiekjes van de exen die door nieuwssites gedeeld werden. 

Buzzfeed bekeek de Instagramlikes van de ontmoeting tussen Pitt en Aniston en daaruit bleek dat Courteney Cox maar geen genoegen kon krijgen van het blije weerzien tussen de twee. Ze gaf verschillende foto’s een hartje en likete ook op Twitter enkele posts over ‘Braniston’. 

De ‘Friends’-actrice was trouwens niet de enige ster die meeging in de hype. Jamie Lynn Spears' reactie op Instagram was: "Dit zullen we onze kleinkinderen vertellen, zo belangrijk is het." Rumer Willis, die met Brad in ‘Once Upon A Time in Hollywood’ speelt, schreef dan weer: "Mijn arme hart kan dit niet aan.” En model Brooklyn Decker leek het kiekje met een vergrootglas te hebben bekeken. "Zie ik daar een van haar vingers onder zijn revers?", vroeg ze zich af.

Aniston en Pitt waren van 2000 tot 2005 getrouwd. Beide acteurs hertrouwden: Pitt met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen deelt, en Aniston met Justin Theroux. Inmiddels zijn ze beiden weer vrijgezel.

2 'Friends'-collega's Courteney Cox en Jennifer Aniston zijn nog steeds goeie vrienden.
photo_news 'Friends'-collega's Courteney Cox en Jennifer Aniston zijn nog steeds goeie vrienden.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Alexandra Vermeulen

    Laat die toch gerust !!!!

  • Marc Reynaert

    Dat ze maar vlug weer samen zijn! Ze zijn stapel op elkaar.

Lees meer