EPA

DJ Khaled onder vuur om seksistische uitspraken: "Ik weiger orale seks bij m'n vrouw, want ik ben de koning"

De Amerikaanse rapper DJ Khaled krijgt de wind van voren na een seksitische uitspraak in een interview op de radio. Het internet én verschillende collega's haalden meteen scherp uit. 

"Vrouwen zouden mannen moeten eren. En mannen natuurlijk ook hun koningin, maar mijn manier van eren is door te vragen hoe het eten heeft gesmaakt. Door te vragen of ze houdt van het huis waar we in wonen, en van de kleding die ze draagt", zei hij. 

Orale seks geven aan z'n vrouw, daar denkt de artiest evenwel niet aan. "Hell no. Dat doe ik niet. Maar ik steek er wel mijn werk in. En mijn werk is geweldig. Maar zij mag niet zeggen dat ze het niet doet. Dat is niet oké", zei hij. "Je moet begrijpen, ik ben de koning. Er gelden andere regels voor mannen. Wij zijn de koning." 

Het duurde niet lang voor hij Twitter over zich heen kreeg: 

Je kan het fragment met zijn uitspraken hieronder bekijken: 

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jurgen Van Den Bergh

    Ik hoop dat zijn vrouw op een ander gaat. Hij verdient geen vrouw die hem graag ziet.

  • Frank Lateur

    Het is toch een keuze. Wat is daar mis mee? Er zijn genoeg mannen die dat niet doen maar betekent niet dat ze niet van hun vrouwen houden. Moet elke man dan ook SM doen en zich laten slaan??

Lees meer