De Amerikaanse president Donald Trump noemde dit weekend de naam van Frank Sinatra in een speech over alles wat geweldig is aan Amerika. Maar die liefde was volgens Sinatra's dochter Nancy niet wederzijds.
ANP De Amerikaanse president Donald Trump noemde dit weekend de naam van Frank Sinatra in een speech over alles wat geweldig is aan Amerika. Maar die liefde was volgens Sinatra's dochter Nancy niet wederzijds.

Dochter Frank Sinatra: “Mijn vader verachtte Donald Trump”

De Amerikaanse president Donald Trump (74) noemde dit weekend de naam van Frank Sinatra in een speech over alles wat geweldig is aan Amerika. Maar die liefde was volgens Sinatra's dochter Nancy (80) niet wederzijds.

Na de Fourth of July-toespraak van Trump, waarin hij een 'heldentuin' aankondigde voor Amerikaanse grootheden, liet eerst Mia Farrow van zich horen op sociale media. De actrice was kort getrouwd met Sinatra en twitterde: "Frank zou Donald Trump hebben verafschuwd". Franks dochter Nancy Sinatra gooide daar nog een schepje bovenop door te antwoorden: "Hij verachtte hem dus echt."

Volgens Deadline refereerde de dochter van de in 1998 overleden zanger aan een incident uit 1990. Sinatra zou toen samen met onder meer Sammy Davis jr een optreden geven bij de opening van Trumps Taj Mahal-hotel in Atlantic City. De agent die de deal had geregeld kwam echter om voordat het contract was getekend, waarna Trump zou hebben geprobeerd Davis jr, die op dat moment aan kanker leed, uit de overeenkomst te schrappen om geld uit te sparen. Sinatra zou daar woedend over zijn geweest, en het optreden gecanceld hebben.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer