Drake begint eigen cannabislijn.
ANP Kippa Drake begint eigen cannabislijn.

Drake begint eigen cannabislijn

Na de muziekindustrie wil Drake nu ook de cannabisindustrie veroveren. De rapper is een samenwerking aangegaan met een Canadees wietbedrijf en krijgt zijn eigen lijn, melden verschillende Amerikaanse media donderdag.

De 33-jarige Canadees ontwerpt de collectie More Life Growth Company voor en samen met het bedrijf Canopy Growth Corp. “Het idee om iets te maken voor een groeiende industrie is erg inspirerend”, aldus de rapper.

Drake’s wietproducten richten zich op “welzijn, ontdekking en persoonlijke groei”. Ook hoopt hij dat de plantjes van de rapper zorgen voor gedeelde ervaringen en het vormen van connecties.

Drake is niet de eerste ster die zich bezighoudt met cannabis. Collega’s als Jay-Z en Post Malone en acteur Jim Belushi gingen hem voor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer