Cher
AFP Cher

Een chocoladefontein en een aparte kamer voor haar pruiken: dit zijn Chers tournee-eisen

Cher (73) bevindt zich momenteel in Duitsland voor haar ‘Here We Go Again’-tournee, die ook al in ons land passeerde. En de diva maakt het zich graag gemakkelijk backstage. Dat blijkt uit een lijstje met eisen waarop The Sun beslag kon leggen. 

Binnenkort treedt Cher in het Verenigd Koninkrijk op, en de concertzalen bereiden zich alvast voor op haar komst. Haar lijst met eisen bereikte de redactie van The Sun, en het moet gezegd worden: de 73-jarige zangeres weet goed wat ze wil. “Wat Cher wil, dat krijgt ze", vertelt een bron dicht bij haar. “De zalen en cateraars zijn gevraagd om chocoladefonteinen met witte en melkchocolade, een slushmachine, hopen suikervrije Red Bull en blikjes Coca-Cola te voorzien.” Maar dat is niet alles: “Cher heeft ook gevraagd om flessen gekoelde champagne van het merk Moet & Chandon, verschillende chocoladerepen en - heel specifiek - Walkers Thai ‘sweet chilli’ chips. En ze bestelde fruitschalen en water, dat precies 23,5 graden Celsius moet zijn.” 

Airconditioning

Daarnaast wil de diva een aparte kamer voor haar pruiken en haar podiumoutfits. En de concertzalen moeten de airconditioning uitschakelen wanneer Cher binnenwandelt. “Airconditioning kan nogal zwaar zijn voor haar stem, dus Cher wil dat die tot een minimum beperkt wordt. Verder wil ze dat de backstageruimte vooral kalmerend is voor ze op het podium kruipt. Ze moet zich echt kunnen concentreren.”

Na de bekendmaking van Chers eisen, liet haar team wel weten dat niet ál het lekkers voor haar bedoeld is: ook de rest van haar team zou gebruik mogen maken van de backstageruimte.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer