Sulli.
EPA Sulli.

Fans K-pop in shock: superster Sulli (25) plots dood gevonden

Een grote schok voor fans van het populaire muziekgenre K-pop. Voormalig F(x)-ster Sulli is op 25-jarige leeftijd plots overleden, dat meldt de politie aan het Koreaanse persbureau Yonhap. Haar manager zou het levenloze lichaam hebben aangetroffen in het eigen huis van de popster.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De zangeres, die oorspronkelijk Choi Jin-ri heet, stopte in 2014 met K-pop (Korean populair music, red.). Ze had er grote moeite mee dat ze online gepest werd. Ze lag daar vaak onder vuur van internettrollen, omdat ze geen bh droeg. Ook was ze erg open over haar relaties, iets wat niet gebruikelijk is in de K-popcultuur. Vanaf dat moment richtte ze zich meer op haar acteercarrière. 

Sulli brak al op haar elfde door bij het grote publiek als actrice. In 2005 speelde ze de rol van prinses Seonhwa of Silla in de dramareeks ‘Ballad of Seodong’. Vier jaar later reeg ze de successen aaneen als zangeres met de K-popgroep F(x), maar daar stopte ze dus mee. Slechts vier maanden geleden maakte ze haar comeback als zangeres met haar debuutsingle Goblin.

Sulli was eerder open over het feit dat ze last had van paniekaanvallen en sociale angsten. “Zelfs mensen die dichtbij me stonden, hebben me verlaten. Zij hebben mij pijn gedaan en het voelde alsof niemand mij begreep”, stelde ze in een realityshow.

De doodsoorzaak van de zangeres is nog niet bekend.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kenza Verdonck

    Ze verdiede de online haat niet. Jammer genoeg hebben we alweer een engel verloren aan zelfmoord :( rust zacht sulli we zullen je missen

  • Joan Lute

    Heel veel sterkte aan haar nabestaanden. Ikzelf heb me al heel mijn leven afgevraagd waarom nog verder leven en het enige antwoord is de liefde van mijn man en ons hondje dat alles de moeite maakt terwijl de wereld compleet om zeep is en mensen niet meer harmonieus samen willen leven.

Lees meer