Een laatste verschijning als Captain Jack Sparrow in de geplande zesde 'Pirates'-sequel van Disney lijkt nu wel uitgesloten voor Johnny Depp.
ap Een laatste verschijning als Captain Jack Sparrow in de geplande zesde 'Pirates'-sequel van Disney lijkt nu wel uitgesloten voor Johnny Depp.

Exclusief voor abonnees

Fin de carrière voor Johnny Depp? "Enkel échte supersterren overleven zo'n schandaal"

Zijn ophefmakende proces tegen een Britse krant lijkt het dieptepunt in de langzame neergang van Johnny Depp (57). Met getuigenissen over hopen drank, drugs en kopstoten aan zijn ex-vrouw lijkt hij vooral zichzelf schaakmat te zetten. Is dit het definitieve einde voor de populairste acteur van zijn generatie? "Depp is machtig, blank en een man. Dan word je veel vergeven."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Amber Habex

    Zij is enkel op zijn geld uit, Johnny is geliefd bij talrijken, vallen zal hij niet doen.

  • Jos Vangeel

    Amber Heard is en blijft een actrice van zeeman-kwaliteit terwijl Johnny Depp een absolute klassebak is , ik begin steeds meer te denken dat ze dit proces aanspant gewoon voor zijn geld en dat zal Johnny ook wel weten

Lees meer