5
http://www.deryckwhibley.net

Foto's rockster waarschuwen fans voor gevaren alcohol

Deryck Whibley, frontman van de punkrockband Sum 41 waarschuwt zijn fans voor de gevaren van alcohol. Op choquerende foto's is Whibley te zien op zijn ziekenhuisbed nadat zijn lever en nier het begeven hadden.

De Canadese ex-man van popster Avril Lavigne stortte thuis in en lag meer dan een maand in het ziekenhuis. Dokters waarschuwden hem dat zijn organen zo beschadigd waren dat nog één drankje meer fataal zou kunnen zijn.

Op zijn website doet Whibley zijn verhaal. "Ik dronk elke dag veel, tot die ene nacht. Ik was thuis en ik schonk me nog een drankje in toen ik me plots niet goed voelde."

Zijn verloofde bracht hem naar de spoed waar hij een hele week onder volledige narcose werd gehouden. "Ik wil niet preken, maar drink met mate. Ik deed het niet en kijk wat het me heeft opgebracht", aldus Whibley.

Whibley, ooit genomineerd voor een Grammy Award, zegt dat zijn nieuwe leven zonder alcohol zijn creativiteit nieuw leven heeft ingeblazen. Hij heeft al enkele ideeën voor nieuwe liedjes en binnenkort plant hij een nieuw album.

5 Whibley's leven hing aan een zijden draadje
http://www.deryckwhibley.net Whibley's leven hing aan een zijden draadje
5 Whibley in betere tijden met Avril Lavigne
PHOTO_NEWS Whibley in betere tijden met Avril Lavigne
5
http://www.deryckwhibley.net
5
http://www.deryckwhibley.net

Lees meer