3 Matthew Perry
Fotomontage HLN Matthew Perry

Geen werk, geen woning en geen vrienden: ‘Friends’-acteur Matthew Perry zit compleet aan lager wal

Matthew Perry, Chandler Bing in de hitserie ‘Friends’, veroverde destijds met zijn looks de harten van miljoenen kijkers. Maar anno 2019 lijkt de inmiddels 50-jarige acteur totaal niet meer op de aanbeden tv-hunk die hij ooit was. Bovendien zou er van een succesvolle carrière al lang geen sprake meer zijn: volgens zijn omgeving zit Perry weer aan de drank, verblijft hij nog enkel in een gehuurde hotelkamer of in het ziekenhuis, en hebben zijn trouwe vrienden hem intussen laten vallen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Perry werd eerder deze week in New York gespot door paparazzi-fotografen en zag er volgens de Amerikaanse media uit als een verwaarloosde zwerver. Al is het feit dat hij voet op straat zet blijkbaar al opmerkelijk op zich, gezien Matthew geen eigen woning meer zou bezitten en zich volgens zijn omgeving al maandenlang opsluit in een gehuurde hotelkamer. 

De acteur zou die hotelkamer enkel verlaten voor bezoekjes aan het ziekenhuis, waar hij zich volgens zijn omgeving met de regelmaat van de klok laat opnemen. Een tijdje terug kreeg Perry te maken met enorme buikpijn. Het bleek te gaan om een gastro-intestinale perforatie, waarbij een gat in de maag of darm ontstaat. Wellicht een gevolg van overmatig alcoholgebruik, want hoewel Matthew in het verleden al drie keer werd opgenomen in een afkickkliniek, zou hij tegenwoordig opnieuw naar de fles grijpen. 

(lees verder onder de foto)

3 Matthew Perry werd deze week in New York gespot. Hij zag er volgens de Amerikaanse media uit als een verwaarloosde zwerver.
Reporters / Goff Matthew Perry werd deze week in New York gespot. Hij zag er volgens de Amerikaanse media uit als een verwaarloosde zwerver.

Altijd alleen

“Hij wordt niet graag lastig gevallen door anderen en gaat daarom meestal in de VIP-bar van de zaak zitten. Daar kiest hij dan voor een aantal stevige drankjes”, aldus een medewerker van het hotel waar de acteur verblijft. “Bijna niemand herkent hem, omdat hij er een puinhoop van heeft gemaakt. Hij lijkt totaal niet meer op zijn looks van vroeger. Hij is volledig in zichzelf gekeerd en komt meestal niet uit zijn kamer voor het donker is, tenzij hij gaat roken of weer eens naar het ziekenhuis moet. Toen ik hem tegen het lijf liep leek hij erg afwezig en zag hij er ziek uit.” 

De barman van het hotel zou volgens de omgeving van Matthew nog zowat zijn enige contact met de buitenwereld zijn. De rest van zijn trouwe vrienden zouden hem intussen hebben laten vallen, gezien de vele problemen die Perry met zich meebrengt. De acteur, die op zijn hoogtepunt bij ‘Friends’ 1 miljoen dollar per aflevering betaald kreeg, kampt al jaren met allerlei verslavingen, onder meer aan medicijnen, alcohol en drugs. Verder heeft hij last van extreme gewichtschommelingen. Ook op andere vlakken zit het hem niet mee: de laatste jaren wil het niet meer vlotten op liefdesgebied, en hij zou geen nieuwe films, series of andere projecten hebben om naar uit te kijken. Volgens zijn omgeving is het dan ook pijnlijk duidelijk: de Canadees-Amerikaanse ster is compleet aan lager wal geraakt.

3 Ook begin juli werd Matthew gefotografeerd en zag hij er zichtbaar terneergeslagen uit.
ISOPIX Ook begin juli werd Matthew gefotografeerd en zag hij er zichtbaar terneergeslagen uit.

51 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Louis Scholliers

    Jammer maar helaas zeker.... De man verdiende dus ooit 1000000 dollar per aflevering Friends. Hoeveel afleveringen waren er zo eigenlijk? Dus aan lager wal dat is volledig voor zijn rekening. In Friends waren het zes vrienden, ondertussen zal de brave man wel geleerd hebben dat men in het werkelijke leven zeer weinig vrienden heeft, kennissen wel maar meer niet!!! En dat geldt voor ieder van ons. Enfin mogelijk komt er eens een oplossing uit de bus, als hij zich al wil laten helpen.

  • Marko Decandt

    Hij heeft misschien veel geld, maar hij is geen hot topic meer in het wereldje van de sterren. Daarom wilt niemand met hem gezien worden. Roem, Bekendheid, uitstraling en willen gezien worden is iets heel belangrijk in de states.

Lees meer