EPA

George Clooney verrast bejaarde fan met verjaardagsbezoekje

Een Britse fan van George Clooney stond zondag een grote verrassing te wachten. De acteur kwam langs op haar 87e verjaardag.

Het bejaardenhuis waar Pat Evans woont, plaatste gisteren een foto van de ontmoeting op Facebook. "We houden van George Clooney, wat een legende", schrijft de instelling bij de foto. Volgens een medewerker van Sunrise droomde Pat bijna dagelijks hardop van een bezoekje van de acteur, sinds bekend is dat George en zijn vrouw Amal in de buurt van het bejaardenhuis zijn komen wonen.

Speciale wensen
De acteur nam een bos bloemen en een kaart mee voor Pat, die enorm in haar sas was met het bezoekje. Volgens de medewerker had de instelling brieven geschreven aan 'Wish Upon A Star', een organisatie die speciale wensen laat uitkomen. George besloot de dame in kwestie spontaan te bezoeken. "Opeens stond zijn assistent voor de deur, en vertelde dat George op de parkeerplaats stond."

1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • arnaud di monaco

    Die Clooney heeft iets, en 't is niet gespeeld, beetje no nonssen type, kan met zichzelf lachen...goeie acteur? waarschijnlijk wel...is populair door zichzelf te zijn..toffe pee...