8
Photo News

Gewaagd! Kendall Jenner showt haar boezem in Cannes

Kendall Jenner (22) is geen preuts meisje meer. Dat bewees ze in januari al eerder door volledig uit de kleren te gaan voor een fotoshoot, en ook op het Filmfestival van Cannes dat momenteel bezig is wou ze dat nog eens duidelijk maken. De afgelopen dagen kwam ze dan ook meermaals zonder beha naar de rode loper. 

De wereld weet het intussen: de familie Kardashian en Jenner zijn niet vies van een streepje naakt. In januari deelde Kendall Jenner nog enkele naaktfoto's in zwart-wit van fotografe Sasha Samsonova met haar bijna 88 miljoen volgers, wat heel wat teweeg bracht op de sociale media. En ook de afgelopen dagen bewees ze nog maar eens hoe ze de aandacht kan trekken. 

Op de rode loper in Cannes dook Kendall immers op zonde beha. Eerst op een feestje voor juwelenmerk Chopard, waar ze in een korte doorzichtige jurk kwam opdraven. Onder die jurk droeg ze enkel een nude of huidkleurige slip. Het resultaat? Alle fotografen wouden Jenners boezem op de gevoelige plaat vastleggen.

Lees verder onder de foto's

8
Photo News
8
Photo News

Achteraf deelde Kendall ook zelf een foto op Instagram, waarmee ze duidelijk een knipoog gaf naar de beelden. "Oops", schreef ze onder het kiekje.  

oops

Een foto die is geplaatst door null (@kendalljenner) op

Ook tijdens de premiere van de film 'Girls Of The Sun' was Kendall het gespreksonderwerp op de rode loper. Want jawel, ook daar had de realityster haar beha voor thuisgelaten. 

8
Photo News
8
EPA
8
Photo News
8
Photo News
8
AFP

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Wesley Gevaert

    Als je met intelligentie of goede daden geen aandacht kan trekken..

  • Vincent Van Dijck

    Mooi

Lees meer