Twitter Popcrave

Grappig: Dua Lipa leeft zich uit met fan op dansvloer in gayclub

Dua Lipa zit tegenwoordig in heel wat mensen hun oren met haar nieuwe hit ‘Don’t Start Now’. Het liedje - met heel wat disco-invloeden - verovert ook de dansvloer. Toen de zangeres onlangs de bloemetjes ging buiten zetten in een gayclub in New York, ging ze met de voetjes van de grond samen met een fan.

Dua Lipa en haar gevolg verzamelden zich dinsdagnacht in Playhouse, een gayclub in hartje New York City. Daar kwam de zangeres een grote fan tegen op de dansvloer. Wanneer haar nieuwste hit ‘Don’t Start Now’ werd gedraaid, ontpopten de twee zich spontaan tot dansduo. De fan kende zelfs de choreografie die Dua Lipa al toonde op enkele optredens uit zijn hoofd en voert ze volledig synchroon uit samen met de zangeres. Het leverde in ieder geval leuke beelden op, en ongetwijfeld een moment dat de jongen nooit meer vergeet.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer