Griet Vanhees en Anthony Kumpen.
BELGA Griet Vanhees en Anthony Kumpen.

Griet Vanhees: "Onze zoon werd verwekt tussen de E40 en de E313"

Griet Vanhees, ook wel bekend als de vrouw van racepiloot Anthony Kumpen, weet na zeven jaar wel hoe ze haar relatie spannend kan houden. Zo is ze niet vies van een potje seks in het openbaar, geeft ze toe in Story. "Onze zoon Henri-Constant is bijvoorbeeld verwekt tussen de E40 en de E313", knipoogt ze.

Griet is na zeven jaar nog steeds dol op Anthony. "Hij is mijn maat. Ik heb geen geheimen voor hem. Hij is een goede kerel. Na mijn ongeluk (Griet belandde in een coma na een val van een podium) heeft hij me goed geholpen, ook al waren we nog maar zes maanden samen. Dat toont me dat hij goed voor mij zorgt."

Ook in de slaapkamer blijft de passie erin. "We hebben geen klagen. Als ik hoor hoe het er bij andere koppels aan toegaat... Je moet het wel spannend houden he. Henrieke is gemaakt tussen de  E40 en de E313", knipoogt ze. Parenclubs ziet ze dan weer minder zitten, maar niet om de reden dat je zou denken. "Ik heb een lichte vorm van smetvrees. Ik gruwel al bij de gedachte aan schaamhaar. Maar het lijkt me beter om samen met je partner te gaan, dan dat een van de twee vreemdgaat. Mijn hart zou breken mocht Anthony me bedriegen. Al hangt het van de situatie af. Een onenightstand in Ibiza of een wekenlange affaire met je vriendin?"

Griet verklapt ook nog hoe ze haar strakke figuur behoudt. "Ik heb het geluk dat ik mag eten wat ik wil en amper bijkom." Ze eet echter wel heel gezond. " 's Ochtends eet ik havermoutpap met sojamelk. 's Middags is dat een gezonde rauwkostsalade met bijvoorbeeld kip of tomaat en mozzarella. 's Avonds eet ik vis of kip met gestoomde groenten. Maar nooit aardappelen. Ik eet geen koolhydraten, behalve soms zelfgebakken bruin brood of volkorenpasta. Als tussendoortje eet ik een appel of komkommer."

Lees meer