Gwen Stefani en Blake Shelton hebben een nieuwe stap gezet in hun relatie.
photo_news Gwen Stefani en Blake Shelton hebben een nieuwe stap gezet in hun relatie.

Gwen Stefani en Blake Shelton wonen samen

Na vier jaar hebben Gwen Stefani (50) en Blake Shelton (43) de volgende grote stap in hun relatie gezet. De zangeres en zanger wonen samen, meldt Us Weekly.

De 50-jarige No Doubt-frontvrouw en de 43-jarige countryster, die elkaar leerden kennen op de set van ‘The Voice’, hebben samen een huis gekocht. “Het wordt momenteel opgeknapt, dus om die reden wonen ze nu in een tijdelijke huurwoning in Bel-Air”, vertelt een bron. Tot voor kort verdeelde het koppel de tijd tussen Gwens woning in Los Angeles en Blakes boerderij in Oklahoma. Waar ze nu een huis hebben gekocht, is niet duidelijk.

De zangeres viel kort na haar scheiding van zanger Gavin Rossdale, met wie ze drie zoons heeft, voor de charmes van de zanger. Blake was eveneens net vrijgezel. Zijn huwelijk met countryzangeres Miranda Lambert strandde een paar maanden voor de twee begonnen te daten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer