Gwen Stefani en Gavin Rossdale in betere tijden.
getty Gwen Stefani en Gavin Rossdale in betere tijden.

Gwen Stefani's ex heeft het moeilijk met band tussen nieuwe vriend en hun kinderen

Gavin Rossdale (53), die van 2002 tot 2015 met Gwen Stefani (49) getrouwd was, heeft het moeilijk met de relatie die hun drie kinderen hebben opgebouwd met Stefani’s nieuwe vriend, Blake Shelton (42). Dat zegt een naaste van de Bush-zanger aan HollywoodLife.

“Het is een uitdaging voor Gavin om zijn jongens steeds hechter te zien worden met Gwens vriend Blake", zegt de bron. “Terwijl Gwens relatie met Blake steeds sterker wordt, worstelt Gavin met de tijd die Blake doorbrengt met zijn zonen. Gavin heeft soms het gevoel dat hij die tijd met hen zou moeten doorbrengen.”

Gwen en Gavin hebben samen drie kinderen: Kingston (12), Zuma (10) en Apollo (5). “Gavin vindt Blake een geweldige kerel. Hij weet hoeveel de jongens ervan houden om te vissen en ‘country-dingen’ te doen met Blake, dingen die Gavin niet wilde of kon doen met hen, dus hij begrijpt het wel. Maar Gavin herinnert de jongens er wel aan dat hij altijd hun echte vader zal zijn. Hij vreest namelijk dat ze gekwetst zullen raken als Gwen en Blake op een dag uit elkaar zullen gaan.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer