Perfect

Haalt Goedele de eindstreep van de 20 km van Brussel? "Gezocht naar je spieren, niet gevonden"

Hoe train je voor de 20 km van Brussel als je geen conditie hebt? Karen Damen gaat het proberen in het nieuwe seizoen van Perfect. Samen met Goedele Liekens, Niels Albert, John Crombez en Gilles Van Bouwel maakt ze komaf met hun verslavingen en gooien ze het over een gezondere boeg.

Twee jaar geleden stortte Karen Damen zich in een experiment, en ging ze zo perfect mogelijk leven. Vandaag maakt ze de balans op: ja, ze is bewuster gaan eten.  Ja, ze is consequent gaan sporten. Ja, ze streeft naar een goede versie van zichzelf.  Maar toch is ze er nog niet. Toch niet volgens de boekjes.   Daarom besluit ze haar levensgewoontes opnieuw onder de loep te nemen maar deze keer doet ze dat niet langer alleen. Samen met Goedele Liekens, John Crombez, Niels Albert en Gilles Van Bouwel start ze (opnieuw) missie Perfect. 

Na een aantal fysieke testen weet het vijftal hoe (erg) het met hen gesteld is.  Maar voor ze zich volledig kunnen overgeven aan de wil van de boekjes moeten ze komaf maken met hun verslavingen en guilty pleasures.

De gehakstaaf speelt Goedele parten

De looptest wordt te veel voor Goedele Liekens met een enorm hoge hartslag tot gevolg. En we krijgen ineens een interessant weetje over het zweet van Karen...

Is de 20 km door Brussel haalbaar voor Karen & co?

Fysiotherapeut Lieven Maesschalk is niet mals voor de vijf. Hij maakt zich vooral zorgen om John en Goedele. En Karen zal toch wat vroeger uit haar bed moeten komen. Zullen deze BV's binnen een aantal weken klaar zijn voor die 20 kilometer?

Zet Karen onder een ijskoude douche, en dan krijg je dit

Douchen met afwisselend heet en koud water: het zou een goede detox moeten zijn. Maar Karen en ijskoud water, dat is geen gouden combinatie. En Niels Albert doet mee uit solidariteit, zolang hij de douche maar proper achterlaat.

4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Bad Info

    Begin eerst met de vorm van lopen, je loopt met je tenen, niet je hielen. Als je loopt en de kuiten doen niet zeer ben je eerder aan het snelwandelen.

  • Liesbet willems

    Wie had dat ooit gedacht dat Crombez Bart De wever gaat nadoen om gezonder te gaan leven. Heeft geen eigen inspiratie en dan altijd commentaar durven geven