Hilde De Baerdemaeker
VRT Hilde De Baerdemaeker

Hilde De Baerdemaeker: "Mijn eerste tattoo!"

Hilde De Baerdemaeker heeft haar eerste tattoo laten zetten: het symbool op de play- en pauzeknop. De meningen zijn verdeeld, van "Spijtig zeg" tot "Cool!", maar Hilde zelf is er heel erg blij mee. "Dat symbool betekent zowat alles voor mij", aldus de gewezen 'Familie'-actrice. "Spelen, pauzeren..."

"Spelen is mijn vak", licht Hilde de betekenis van haar tattoo toe op haar website. "Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn job heb kunnen maken: spelen… theater, film, tv. Spelen is voor mij het belangrijkste ter wereld.. en dan bedoel ik niet alleen het acteren, maar ook en vooral het ‘playful’ blijven in alles… niets te serieus nemen."

Schilderen en yoga

"Al zeg ik het zelf: ik kan heel goed pauzeren", gaat de actrice verder. "Efkes de pauzeknop induwen en daar geweldig van genieten… Mijn 2 playful pauzes zijn schilderen en yoga. Twee hobby’s waar ik bij deze ook mijn jobs van maak."

Got inked... love it. #firsttattoo

Een foto die is geplaatst door null (@hilde_de_baerdemaeker) op

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dirk pyl

    Knappe madam

Lees meer