3 Prince, Paris en Bigi in 2011.
REUTERS Prince, Paris en Bigi in 2011.

Exclusief voor abonnees

Hoe is het eigenlijk met de kinderen van Michael Jackson?

De kinderen van Michael Jackson hebben al veel voor hun kiezen gehad. De nieuwe beschuldigingen aan het adres van hun vader in de documentaire ‘Leaving Neverland’ hakken er stevig in. 

Dat Neverland, het landgoed van Michael Jackson, eerder een spookhuis dan een pretpark was, daarvan is de wereld inmiddels wel overtuigd. Nu ja, een legertje verstokte fans houdt vol dat Wade Robson en James Safechuck hun beschuldigingen over misbruik allemaal hebben verzonnen. En familieleden van de King of Pop noemen de documentaire ‘Leaving Neverland’ zelfs een ‘lynchpartij’. Voor hen staat er dan ook meer op het spel dan slechts de herinnering aan een geliefd idool. Volgens het tijdschrift Billboard brengt de nalatenschap van de zanger jaarlijks 25 miljoen dollar op.

Het drietal heeft altijd gezegd dat het leven met hun vader bizar maar liefdevol was en dat ze hem erg missen

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hilde Peeters

    Ik hoop dat die kinderen begeleiding zoeken wat er ook van waar is of niet voor hun is dat hun vader. Ze hebben hun hele leven al geen normaal leven gehad nu dit er nog bij. Ze hebben er het geld voor ik hoop ze toch een paar mensen kennen dieoprecht willen helpen.

  • RUDI AKKERMANS

    Laurent Van De Velde, uw uitlating is pertinent onjuist.

Lees meer