2 Cher, Lady Gaga en Iggy Azalea
AFP/Photo News Cher, Lady Gaga en Iggy Azalea

Hollywoodsterren vrezen voor hun villa's: bosbranden komen gevaarlijk dichtbij

De lijst van sterren die moeten vluchten voor de bosbranden in Californië wordt steeds langer. Ook Lady Gaga heeft haar villa moeten verlaten, net als actrice Rainn Wilson en regisseur Guillermo del Toro. Bij Charlie Sheen sloeg de paniek toe toen hij zijn ouders niet kon bereiken, gelukkig zijn ze veilig en wel.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Opluchting bij Charlie Sheen: zijn ouders Martin en Janet zijn heelhuids aan de zware bosbranden ontsnapt. De 53-jarige acteur had gisteren nog een dramatische oproep op Twitter gelanceerd omdat hij zijn ouders niet kon bereiken, maar ze zijn veilig en wel geëvacueerd.

Martin en Janet werden in het kader van de evacuaties naar een strand gebracht, zo vertelde de 78-jarige Martin Sheen zelf aan een journalist. De 78-jarige acteur uit de legendarische oorlogsfilm “Apocalypse Now” vertelde de reporter dat ze waarschijnlijk in hun auto zullen overnachten. Hij heeft maar weinig hoop meer dat zijn huis nog overeind staat.

Zoon Charlie had zijn volgers op Twitter gevraagd om hem te waarschuwen indien ze zijn ouders zouden zien. Hij kon ze al een hele dag niet bereiken terwijl “dit verschrikkelijke scenario” zich afspeelde in Malibu. Duizenden inwoners van de mondaine kustplaats moesten vrijdag hun huis verlaten, onder wie ook sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian.

Kylie Jenner, Cher, Iggy Azalea en Will Smith moeten ondertussen vrezen voor hun woning. "Het vuur is dichtbij. Ik ben bang", zei Cher op Twitter. "Ik maak mij zorgen over mijn huis maar ik kan niets doen." Iggy is "serieus angstig". "Ik kan momenteel niet naar huis naar mijn spullen." Will Smith werd door zijn angstige dochter Willow opgedragen om te gaan kijken hoe ver de vlammenzee verwijderd is van hun villa. "Het is erg eng. We zijn bereid te evacueren zodra we het advies krijgen. Als je in de evacuatiezone zit, ga nu", waarschuwde de acteur op Instagram. Eerder deze week moest ook Kim Kardashian haar villa verlaten. Die van Caitlyn Jenner zou intussen opgegaan zijn in de vlammenzee.

2
Photo News

Bij de branden zijn inmiddels negen mensen om het leven gekomen. Donderdag kwamen door de vlammen vijf mensen om in het stadje Paradise. De slachtoffers waren verbrand in hun auto's. Een dag later werden nog eens de lichamen van vier slachtoffers gevonden. Duizenden mensen zijn op de vlucht geslagen. Meer dan 6.700 huizen en bedrijven zijn verwoest door het vuur.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hedwig Rombouts

    Ze kan altijd intrek nemen ergens tss haar geliefde multicul ghetto's...maar dat zal wel te laag zijn voor de omhooggevallen madam

  • Joris Janssens

    Ach. Een optreden meer geven en die nieuwe villa is opnieuw terugverdiend. Die arme sukkelaars die hun huis zijn verloren, daar heb ik ten minste medelijden mee.

Lees meer