Hugh Grant werd zondag onder andere een filmscript afhandig gemaakt.
Richard Shotwell/Invision/AP Hugh Grant werd zondag onder andere een filmscript afhandig gemaakt.

Hugh Grant slachtoffer van auto-inbraak: “Ik wil mijn filmscript terug”

De Britse acteur Hugh Grant werd zondag het slachtoffer van een auto-inbraak. Bij de diefstal werd onder andere een filmscript gestolen, en dat wil de 58-jarige Brit erg graag terug. Op Twitter deed hij dan ook een opmerkelijke oproep.

"In het onwaarschijnlijke geval dat iemand weet wie vannacht heeft ingebroken in mijn auto en mijn tas heeft gestolen: probeer diegene alsjeblieft over te halen om op z'n minst mijn script terug te geven", schrijft de acteur uit ‘Notting Hill’ en ‘Four Weddings and a Funeral’. 

Hij vermeldt dat de tas vele weken aan notities en ideeën bevat, “en wellicht ook de medische gegevens van mijn kinderen”. Niet verwonderlijk dus dat Grant die graag terug wil. Om welk filmscenario het precies gaat, is niet geweten. Grant is momenteel het drama ‘Toff Guys’ van Guy Ritchie aan het filmen, en zal binnenkort ook gaan meespelen in een sequel op ‘Four Weddings and a Funeral’.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer